Skip to content

Upcoming Events

Alberte Winding

9. okt. 2020 kl. 20 - Alberte Winding


Alberte Winding & Andreas Fuglebæk – Alberte har i år udgivet et nyt album. Koncerten bliver en blanding af de kendte hits og nogle af de nye - og naturligvis Lyse Nætter, som netop er blevet optaget i Højskolesangbogen.

Nils Villemoes – foredrag

20. okt. 2020 kl. 19-21 - Niels Villemoes


Foredrag af Nils Villemoes - Danmarks nok mest underholdende foredragsholder om ledelse. Nils Villemoes holder foredraget Bøvl – men det er altid med nye vinkler og facetter.

Bøvl – et foredrag om ledelse

Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet!

Bøvl er et jysk udtryk, som betyder bryderi, vi nødigt vil undvære. I dette Nils Villemoes foredrag er en af hans pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at vores liv ikke går hen og bliver meningsløst og tomt. Vi som mennesker har brug for bøvl, selvom det virker bøvlet. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?

Et yderst inspirerende og humoristisk Nils Villemoes foredrag om ledelse, som er velegnet til både offentlige og private organisationer.

11. nov. 2020 kl. 19-21 - Naser Khader


Oplev et spændende og underholdende foredrag med bogaktuelle Naser Khader. Naser Khader fortæller, hvordan fortidens begivenheder og mødet med kristendommen har påvirket ham selv og den måde, som vi lever på i dag.

Siden Naser Khader tog en masteruddannelse i teologi, har han haft interesse for Biblens historier.

En interesse der kun blev større, da han for et par år siden stødte på en bog om apostlen Paulus, som gav ham et helt nyt perspektiv på kristendommen.

Med dette foredrag får I...
- en fortælling om en personlig rejse med historier fra Biblen
- indsigt i kristendommens oprindelse, og hvad der har lagt grund for de kristne værdier
- en humoristisk og indsigtsfuld foredragsholder, som er bogaktuel.

Thomas Milsted

17. nov. 2020 kl. 19-21 - Thomas Milsted


Thomas Milsted er skarp og præcis og efterlader tilhørerne med en fornemmelse af, at der er noget at gøre. At det nytter og at de redskaber de er blevet præsenteret for, er lige til at gå til. Med mellem 100-200 foredrag om året er Thomas Milsted en af de mest rutinerede foredragsholdere inden for stress, trivsel og forandringer.

I foredraget Lykke, robusthed og positiv psykologi – kommer Thomas Milsted bl.a ind på lykkeforskning og ikke mindst dens overraskende resultater i forhold til hvad vi forbinder med lykke og hvad der rent faktisk gør os lykkelige.

Aydin Soei

9. dec. 2020 kl. 19-21 - Audin Soesi


Aydin Soei er en af Danmarks mest vidende foredragsholdere, når det kommer til medborgerskab, radikalisering, bandefællesskaber, integration og antiskolekultur. Oplev et spændende Aydin Soei foredrag - Fædre og forældreskab

”Hvordan bliver man selv en god far, når man ikke har nogen at se op til og gerne vil undgå at gentage fortidens fejl? Og hvordan klæder man børnene bedst muligt på til at navigere i verden? Spørgsmålet stilles af sociolog og forfatter Aydin Soei i forordet til Fædre, der er en universel fortælling om fædre og sønner, og om den arv og de værdier, vi ønsker at give videre til vores børn.

I dette oplæg tegner han et portræt af den første generation med etnisk minoritetsbaggrund, som for alvor er rundet af Danmark og illustrerer forskellene i opdragelse mellem forskellige generationer. Og dermed også, hvilket fremtidens Danmark vi bevæger os hen imod.

Han giver samtidig et indblik i forestillinger om køn og ligestilling, og hvilken betydning faderskabet kan have, når det handler om barnets uddannelses- og livschancer

Svend Brinkmann

3. mar. 2021 kl. 19 - Svend Brinkmann


Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder. Han har modtaget flere priser for sin forskning og formidling, bl.a. DR’s Rosenkjærpris og Gyldendals formidlingspris.

I foredrag Mennesket – det sørgende dyr udfolder Svend Brinkmann sorgens væsen og det vilkår det er at leve med sorgen – og diskuterer hvad sorgen fortæller om os som mennesker i den moderne verden, der kræver effektivitet, lykke og positivitet, hvilket på mange måder står i modsætning til sorgen som grundvilkår.

Det sker

Det sker