Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Fædre – Foredrag af Aydin Soei

23. september kl. 19:00 - 21:00

DKK 100
Aydin Soei
Fædre – Foredrag af Aydin Soei

Fædre – Foredrag af Aydin Soei

23. september kl 19 -

Aydin Soei er en af Danmarks mest vidende foredragsholdere, når det kommer til medborgerskab, radikalisering, bande fællesskaber, integration og antiksolekultur. Oplev et spændende Aydin Soei foredrag – Fædre og forælderskab
”Hvordan bliver man selv en god far, når man ikke har nogen at se op til og gerne vil undgå at gentage fortidens fejl? Og hvordan klæder man børnene bedst muligt på til at navigere i verden? Spørgsmålet stilles af sociolog og forfatter Aydin Soei i forordet til Fædre, der er en universel fortælling om fædre og sønner, og om den arv og de værdier, vi ønsker at give videre til vores børn.
I dette oplæg tegner han et portræt af den første generation med etnisk minoritets baggrund, som for alvor er rundet af Danmark og illustrerer forskellene i opdragelse mellem forskellige generationer. Og dermed også, hvilket fremtidens Danmark vi bevæger os hen imod.
Han giver samtidig et indblik i forestillinger om køn og ligestilling, og hvilken betydning faderskabet kan have, når det handler om barnets uddannelses- og livs chancer.

Detaljer

Dato:
23. september
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
DKK 100
Begivenhed Kategori:
View Begivenhed Website

Arrangør

Velbehag
Telefon:
42640086
E-mail:
iben@velbehag.org
View Arrangør Website

Sted

Citykirken Aarhus
Viborgvej 173
Aarhus V, 8210 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86152488
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Foredrag: Aydin Soei
Foredrag med Aydin Soei Onsdag 9/12-20 kl 19
DKK 100,00