Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lykke, robusthed og positiv psykologi – Thomas Milsted

30. august 2021 kl. 19:00 - 21:00

kr.125,00
Lykke, robusthed og positiv psykologi – Thomas Milsted

Lykke, robusthed og positiv psykologi – Thomas Milsted

30. aug. 2021 kl 19 - Foredrag

I foredraget Lykke, robusthed og positiv psykologi – kommer Thomas Milsted bl.a ind på lykkeforskning og ikke mindst dens overraskende resultater i forhold til hvad vi forbinder med lykke og hvad der rent faktisk gør os lykkelige og han tager os ind i grænselandet mellem sårbarhed og robusthed. 

Et foredrag, som handler om at være mere til stede, nærværende, engageret og glad. Det er livsglæde, trivsel og velvære, der gør os robuste over for livets udfordringer, og som er en del af vores forsvarsværk over for stress, sygdom og mistrivsel.

Thomas Milsted er stressekspert og er skarp og præcis og efterlader tilhørerne med en fornemmelse af, at der er noget at gøre. At det nytter og at de redskaber de er blevet præsenteret for, er lige til at gå til. Thomas er god til at gøre kompliceret stof let at forstå. I dette foredrag får I indsigt i livsglædens byggesten, og han viser jer vejen til et lykkeligere liv.

Med mellem 100-200 foredrag om året er Thomas Milsted en af de mest rutinerede foredragsholdere inden for stress, trivsel og forandringer.

Detaljer

Dato:
30. august 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
kr.125,00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.velbehag.org/det-sker/events/

Arrangør

Velbehag
Phone
42640086
Email
info@velbehag.org
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Citykirken Aarhus
Viborgvej 173
Aarhus V, 8210 Danmark
+ Google Maps
Phone
86152488
Se Sted hjemmeside

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige