Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Julekoncert – Marie Carmen Koppel

19. december 2020 kl. 15:00 - 16:30

225kr

AFLYST – 19. Dec. 2020 kl 15 – Koncert

When you wish upon a star.
Danmarks gospel- og souldiva Marie Carmen Koppel inviterer indenfor med hjertevarm julestemning på sit nye julealbum ”When you wish upon a star”
Marie elsker den tid på året hvor hun igen må tage alle sine yndlings sange op af julekassen og bring dem til live igen. Det er en tid med tradtioner, travlhed og Kirker og musikhuse fyldes landet over med kærlig og intens julestemning og musikalitet på internationalt niveau. I år har Marie Carmen valgt at udgive endnu et julealbum med titlen ”When you wish upon a star” som hun fortolker på albummet med nærvær og varme som ingen anden. På albummet findes jule klassikere som bl.a silent night, Dejlig er jorden og let it snow. Musikken er for Marie Carmen Koppel noget af det bedste ved julen. Derfor er hun igen i år på sin traditionsrige juleturne der bringer hende rundt i hele landet, hvor hun hvert år synger julen ind for et trofast publikum med amerikanske carolls og juleklassikere både fra hendes første julealbum ” A merry little christmas” fra 2010 og selvfølgelig også hendes spritnye julealbum ” When you wish upon a star” som hun glæder sig til at præsentere.

Sikkert er det, man går aldrig uberørt fra en julekoncert med Marie Carmen Koppel, hvor hun akkompagneres af sin pianist Steen Rasmussen og sin bror Benjamin Koppel på saxofon.

Detaljer

Dato:
19. december 2020
Tidspunkt:
15:00 - 16:30
Pris:
225kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.velbehag.org/det-sker/events/

Arrangør

Velbehag
Telefon
42640086
E-mail
info@velbehag.org
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Citykirken Aarhus
Viborgvej 173
Aarhus V, 8210 Danmark
+ Google Maps
Telefon
86152488
Se Sted hjemmeside