Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bøvl – Foredrag af Nils Villemoes

22. november 2021 kl. 19:00 - 21:00

225kr
Bøvl – Foredrag af Nils Villemoes

Bøvl – Foredrag af Nils Villemoes

22 november 2021 kl 19 - Foredrag

Danmarks nok mest underholdende foredragsholder om ledelse. Nils Villemoes holder foredraget Bøvl – men det er altid med nye vinkler og facetter.
Bøvl – et foredrag om ledelse
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet!
Bøvl er et jysk udtryk, som betyder bryderi, vi nødigt vil undvære. I dette Nils Villemoes foredrag er en af hans pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at vores liv ikke går hen og bliver meningsløst og tomt. Vi som mennesker har brug for bøvl, selvom det virker bøvlet. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?
Et yderst inspirerende og humoristisk Nils Villemoes foredrag om ledelse, som er velegnet til både offentlige og private organisationer.

Nils Villemoes har tidligere været lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus i 35 år. I dag er han en af landets mest populære og efterspurgte foredragsholdere inden for ledelse

Detaljer

Dato:
22. november 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
225kr
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.velbehag.org/det-sker/events/

Arrangør

Velbehag
Telefon
42640086
E-mail
info@velbehag.org
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Citykirken Aarhus
Viborgvej 173
Aarhus V, 8210 Danmark
+ Google Maps
Telefon
86152488
Se Sted hjemmeside