Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Bøvl – Foredrag af Nils Villemoes

22. november kl. 19:00 - 21:00

DKK 225
Bøvl – Foredrag af Nils Villemoes

Bøvl – Foredrag af Nils Villemoes

22 november 2021 kl 19 - Foredrag

Danmarks nok mest underholdende foredragsholder om ledelse. Nils Villemoes holder foredraget Bøvl – men det er altid med nye vinkler og facetter.
Bøvl – et foredrag om ledelse
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet!
Bøvl er et jysk udtryk, som betyder bryderi, vi nødigt vil undvære. I dette Nils Villemoes foredrag er en af hans pointer, at selvom livet er bøvlet, er det samtidig bøvl, der medfører, at vores liv ikke går hen og bliver meningsløst og tomt. Vi som mennesker har brug for bøvl, selvom det virker bøvlet. Bøvl er det, der gør, at vi har noget at slås med og slås for. Spørgsmålet er rent faktisk, om der er bøvl nok til os alle?
Et yderst inspirerende og humoristisk Nils Villemoes foredrag om ledelse, som er velegnet til både offentlige og private organisationer.

Detaljer

Dato:
22. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
DKK 225
Begivenhed Kategori:
https://www.velbehag.org/det-sker/events/

Arrangør

Velbehag
Telefon:
42640086
E-mail:
info@velbehag.org
View Arrangør Website

Sted

Citykirken Aarhus
Viborgvej 173
Aarhus V, 8210 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
86152488
View Sted Website

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Foredragsbillet Nils Villemoes
Foredrag af Nils Villemoes Mandag d. 22 november 21 kl 19
DKK 225,00